03 Aug 2011

Microsoft UC – Voice Silverpartner

0 Comment

UCAware är nu Silverpartner till Microsoft på spåret Unified Communications – Voice

UCAware har under sommaren kvalificerat sig som Silver Unified Communications – Voice Partner med Microsoft efter att ha uppfyllt de kund- och testkrav som Microsoft ställer.
Detta tack vare kvalificerade medarbetare, nöjda kunder och levererad affärsnytta.

UCAware´s budskap till marknaden blir genom detta partnerskap tydligare och lättare att kommunicera och Microsoft får genom detta partnerskap en tydlig, innovativ partner med erfarenhet som man litar på.
Målet är att UCAware ska uppfattas som en leverantör av högkvalitativa Unified Communications lösningar baserade på Microsofts inom området ledande teknik, där vi tar oss an såväl enkla som stora och komplexa uppdrag.

Att vara Microsoft Certified Partner är ett kvitto på att UCAware har en hög kompetens och särskild erfarenhet att implementera Unified Communications lösningar med Microsofts teknologi och att UCAware har genomfört ett antal lösningsleveranser med gott resultat. Detta ger en trygghet för våra kunder och flera fördelar för oss som leverantör, då vi bland annat får tillgång till Microsofts resurser, specialistsupport och verktyg i större utsträckning.

Från oktober 2011 görs Unified Communications kompetensen om och det blir då ännu tydligare för kunderna att hitta rätt partner. UCAware kommer då tillhöra kompetensen Communications.

 

[top]
About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>