10 Nov 2011

Office 365 labb för SMB Admins

0 Comment

I denna två dagars hands-on labb med fokus på Office 365 i mindre miljöer, framtagen av Tommy Clarke (Sveriges enda MVP som var med i Office 365-betan från början), lär du dig att effektivt planera, konfigurera, migrera till samt administrera Office 365. Vi går igenom alla komponenter i Office 365 och jobbar med verktygen dels från Microsoft men även med våra egna specialskrivna verktyg för att enklare administrera de olika delarna av Office 365 via PowerShell. Läs mera och boka här http://www.ucaware.se/office-365-for-smb-admins/

[top]
About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>