Prova Office 365 gratis i 30 dagar

Prova Office 365 gratis i 30 dagar

Nu har ni chansen att prova Office 365 gratis i 30 dagar.

När du klickar på länken nedan så kommer du till en sida där du gratis kan signa upp dig och testa Lync Online, Exchange Online & SharePoint Online för 25 användare gratis i 30 dagar.

Du måste ange uppgifter som land/region, språk, förnamn, efternamn, företagsnamn, adress, ort, postnummer och e-postadress. Du måste också välja ett domännamn för tjänsten och ett Microsoft Online Services ID. Ett tips är att under tiden som ni testar så registrera inte eran riktiga domän utan att använd den temporära som ni blir tilldelad eller köp en domän just för detta test. Sedan när ni bestämt er så kan ni lägga in den riktiga och flytta över till Office 365 på riktigt.

När du har registrerat dig kommer du automatiskt till startsidan för Office 365 där du får en översikt över betaversionen och vad du behöver för att komma igång. Prenumerationsinformationen om testversionen skickas till den e-postadress du angav på registreringsformuläret. Meddelandet innehåller information om hur du går vidare med testversionen. Du kommer också att få ett e-postmeddelande varje vecka som hjälper dig vidare i processen.

Ni kommer att ha 30 dagar på Er efter det att testversionen har aktiverats för att bestämma Er om Ni vill fortsätta med tjänsten som en betaltjänst. Om Ni inte fortsätter med betaltjänsten avslutas Erat testkonto.

Prova Office 365 gratis i 30 dagar genom att klicka här